Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

Langaton hälytyksen siirto

Saatavana langaton META HOME GSM Telematics System keskusyksikkö ja pieni langaton lähetin, joka voidaan helposti yhdistää 1PRO vuoto- ja kosteushälyttimen keskusyksikköön.

1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-1

META-SYSTEM-logo

1PRO vuoto- ja kosteushälytin voidaan yhdistää kiinteistön murto- ja varashälyttimeen sekä talotekniikkaan.

Saatavana myös uusi, edullinen ja helposti itse asennettava META HOME GSM TELEMATICS SYSTEM -laitejärjestelmä, johon voidaan yhdistää langattomasti jopa 64 tunnistinta, kuten vuoto- ja kosteushälytin, savu/palo-/lämpöhälytin, murtohälytin tai muu vastaavanlainen hälytin.

 

 

 

1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-2 1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-3

1PRO vuoto- ja kosteushälyttimeen voidaan yhdistää META GSM TELEMATICS SYSTEM -laitteen langaton lähetin, joka lähettää lähetystiedon GSM-keskusyksikölle, mikäli kohteessa tapahtuu vuoto. Laitteeseen voidaan yhdistää myös langaton savu-, palo- tai lämpötilan tunnistin, joka tekee heti palohälytyksen paikallisesti sekä lähettää hälytystiedon META serverille, josta tieto siirtyy heti SMS, sähköposti tai puheviestin omistajan valitsemien henkilöiden matkapuhelimiin ja sähköposteihin.

Haluttaessa ilmoitus menee myös huoltomiehelle, isännöitsijälle ja vartiointiliikkeelle tai muille tahoille. Laitetta voidaan käyttää iOS, Android ja Windows älypuhelimilla tai tableteilla, sekä tietokoneilla.

META HOME langaton vesivuotosensori ja -lähetin sekä langaton, optisesti toimiva savu/palo/lämpöhälytin ovat hinnaltaan edullisia. Ne ovat itse asennettavia. GSM keskusyksikkö toimii 230V:n sekä omalla vara-akulla. Sensorit toimivat paristolla noin 4-5 vuotta ja kun paristo tyhjenee, lähettää se tiedon kaikille henkilöille SMS-viestinä ja sähköpostina. Kysy lisää.

1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-4 1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-5
Langaton vesivuotolähetin on todella pieni kooltaan. Se voidaan helposti yhdistää 1PRO vuoto- ja kosteushälyttimeen tai käyttää itsenäisesti omalla sensorilla. Keskusyksikköön voidaan yhdistää langattomasti jopa 64 erilaista sensoria. Sisäänrakennettu GSM-yksikkö lähettää heti tiedon halutuille ihmisille.
1PRO-vuoto--ja-kosteushälytin-META-HOME-GSM-6
Langaton optinen savu/palo/lämpö tunnistin, jonka paristo kestää 4-5 vuotta.