Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

Vuoto- ja kosteushälytin

1PRO vuoto- ja kosteushälytin turvaa asumisen sekä yrityksen liiketoiminnan. Laite ehkäisee tehokkaasti kiinteistöjen kosteus- ja vesivahinkoja ilmoittamalla niistä ennen kuin ne ehtivät kasvaa ongelmaksi.

Suomalaiset turva-alan ammattilaiset ovat ideoineet, suunnitelleet ja kehittäneet markkinoiden laadukkaimman, monipuolisimman sekä teknisesti kehittyneimmän ”asenna itse” vuoto- ja kosteushälyttimen. 1PRO vuoto- ja kosteushälytin on Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton testaama, hyväksymä ja suosittelema.

1PRO vuoto- ja kosteushälytin – helppo käyttää ja nopea asentaa

1PRO vuoto- ja kosteushälytin on yksinkertainen, helppo ja edullinen keino ehkäistä alkavia kosteusvaurioita ja vesivahinkoja, jotka syntyvät usein salakavalasti ilman, että niitä huomataan ennen kuin on liian myöhäistä. Helppokäyttöinen vuotohälytin koostuu vuodolle riskialttiiseen paikkaan asennettavasta sensorista sekä seinään sijoitettavasta keskusyksiköstä, joka ilmoittaa hälytysäänellä kosteudesta ja syntyneestä vesivuodosta. Käytännössä kosteushälytin toimii siis samalla toimintaperiaatteella kuin esimerkiksi palohälytin. 1PRO vuoto- ja kosteushälyttimen asentaminen on helppoa, eikä se vie kuin muutaman minuutin.

 

kerrostalo1PRO vuoto- ja kosteushälytin sopii kaikkiin koteihin, mökkeihin ja yrityksiin

1PRO vuoto- ja kosteushälyttimen kehittämisessä on otettu huomioon kaikki erilaiset tarpeet, mitä yksityishenkilöillä on omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostaloasunnoissa sekä kesämökeillä. Tämän lisäksi vuotohälytin on suunniteltu huomioimaan tietysti myös yritysten sekä liikerakennuksien tarpeet. Siksi 1PRO vuotohälytin sopii ”tee-se-itse” asennettavaksi oman Piezo-sireenin paikallishälytyksellä, mutta sama laite voidaan yhdistää myös kiinteistön murtohälyttimeen, hälytyksensiirtolaitteistoon tai tekniseen talovalvomolaitteistoon. Haluttaessa 1PRO vuoto- ja kosteushälytin voidaan yhdistää myös GSM -jatkohälyttimeen, joka antaa hälytysilmoituksen halutuille henkilöille, huoltoyhtiöön tai isännöitsijälle aina, kun vuotohälytin havaitsee kosteutta. Näin kosteushälytin havaitsee vuodon aikaisessa vaiheessa ja alkava vesivahinko voidaan ehkäistä ennen kuin se edes kunnolla syntyy.

1PRO vuoto- ja kosteushälytin on ammattilaisten kehittämä

1PRO vuoto- ja kosteushälytin on kehitetty Oy ONE-PRO Ab:n toimesta ja usean turva-alan ammattilaisen kanssa jo monen vuoden ajan. ONE-PROn avainhenkilöillä on vuoto- ja kosteushälyttimistä, murto- ja palohälyttimistä sekä muista elektronisista hälytin- ja turva-alan tuotteista yli 25 vuoden kokemus. 1PRO vuoto- ja kosteushälytin on myynyt Suomessa jo kymmeniä tuhansia kappaleita ja takuusuhde on vain 0,07 % (takuuna takaisin tulleita laitteita).

Lue lisää ! (1PRO vuoto-ja kosteushälytin esite)

Pyydä tarjous!