Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

ONE-PRO-New-office

 

ONE-PRO-logo-PNG

 

 

 

 

 

 

Oy ONE-PRO Ab on 1PRO vuoto- ja kosteushälyttimen suunnittelija ja maahantuoja. Yritys perustettiin keväällä 2004 eräiden alan suurimpien sekä johtavien ajoneuvo- ja kotielektroniikkatuotteita valmistavien tehtaiden toivomuksesta maahantuomaan ja markkinoimaan heidän valmistamiaan tuotteita. Näitä tuotteita olivat aikaisemmin maahantuoneet muutamat eri tukkualan yritykset, joilta kyseiset edustukset siirtyivät ONE-PRO -yhtiölle. Useat ONE-PRO:n edustamat ja maahantuomat tuotteet ovat alansa markkinajohtajia, suuresti arvostettuja ja teknisesti alansa johtavia tuotemerkkejä maailmalla. Maahantuomiamme tuotteita ovat muun muassa HARMAN KARDON, JBL, AKG, KENWOOD, BECKER, INFINITY, META SYSTEM sekä COBRA. ONE-PRO:n taustahenkilöillä on vuosikymmenien kokemus kyseisiltä tuotealueilta ja yhteistyöstä alan ammattilaisten sekä eri alojen jälleenmyyjien kanssa.

Me ONE-PRO:lla emme ainoastaan maahantuo ja myy laatutuotteita, vaan jokainen työryhmämme jäsen kehittää omaa tuotealuettaan vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita ja toivomuksia. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme, jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille, huipputuotteet sekä alan parasta palvelua.

Sitoutumisestamme tähän tavoitteeseen kertoo mm. ONE-PRO:n oma 24/7 HelpDesk, tuotekoulutus sekä jälleenmyyjille tarjottavat laadukkaat esitemateriaalit. Tarjoamme myös laadukkaat merkkikohtaiset asennusohjeet, neuvontaa ja asennuskoulutusta. Lisäksi myyntiä tukee ONE-PRO yhtiön osaava myynnin- ja markkinoinnin tuki. Nämä tukipalvelut annamme kaikille maahantuomillemme laatutuotteille.

Tuotteidemme jälleenmyyntiverkosto on monipuolinen ja ammattitaitoinen, ja se kattaa lähes koko maan. Myymme tuotteitamme erityyppisten ajoneuvojen maahantuojille ja heidän jälleenmyyntiliikkeilleen, ja myös asennus- ja huoltoliikkeille, autotarvike- ja varaosaliikkeille, auto ja koti HiFi -alan liikkeille, kodinkone- ja elektroniikkaliikkeille sekä caravan- ja veneliikkeille. Samoin myymme tuotteitamme myös muiden alojen yrityksille, jotka toimivat tuotteidemme jälleenmyyjinä.

ONE-PRO--yhtiön-Puutarhatien-toimipisteen-kartta--ja-osoitetiedot-pieni