Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

Tuote-esittely

Suuressa osassa suomalaista asunnoista ja yrityksistä lattioiden runko- tai pintamateriaalina on muovimatto tai puurakenteinen lattia. Lisäksi seinät ovat monesti kipsilevy- ja villarunkoisia, jotka vesivuodon sattuessa aiheuttavat todella suuria korjaus- ja työsuoritteita.

Siksi Suomen markkinoille tarvittiin laadukas, luotettava sekä monipuolinen, kaikenlaisiin kohteisiin helposti asennettava, mutta myös edullinen laitejärjestelmä.

1PRO vuoto- ja kosteushälyttimessä on todella monipuoliset ominaisuudet pienessä koossa. Laitteen peruskäyttöön asentaminen on helppoa sekä nopeaa, ja se onnistuu lähes kaikilta. Peruskäytössä laite toimii kuin palovaroitin. Se hälyttää niin kauan kuin sensorissa on kosteutta. jos pariston jännite alkaa laskea, antaa laite siitä äänimerkin hyvissä ajoin, samalla tavalla kuin palovaroitin.

1 PRO keskusyksikkö ja sensori ovat erillisiä. Laitteen ainutlaatuinen ja nerokas sensori voidaan asentaa piiloon vuotokohtaan esimerkiksi astianpesukoneen tai allaskaapin putkiston alle, ja pieni keskusyksikkö on mahdollista laittaa turvalliseen paikkaan kaapiston etuosaan tai sivuseinään, jolloin laitteen testaus ja pariston vaihto on helppoa. Laite ei myöskään kastu vesivuodon aikana, vaan se toimii aina kuten pitääkin.

1PRO vuoto- ja kosteushälytin täyttää Vakuutusyhtiöiden keskusliiton, FK;n, vaatimukset. Tutustu alla sen nerokkaisiin teknisiin ratkaisuihin.

 

Tuote-esittely-1
PIENI ERILLINEN KESKUSYKSIKKÖ. Laite on kooltaan kuin karkkiaski: L 62mm x K 82mm x P 24mm. Tuote on CE- ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä ja suosittelema. Kaikki toiminnot ovat selkeästi merkittynä. Helppo ja looginen käyttää.
Tuote-esittely-2
ASENNETAAN ALLASKAAPIN TAI KOHTEEN SEINÄÄN. Turvallinen ja toimintavarma vesivuodossa, koska keskusyksikkö ei ole vuotokohteessa. Tuote on yksinkertainen käyttää ja sen paristot helppo vaihtaa, koska laite ei ole tiskikoneen tai kaapiston alla.
Tuote-esittely-3
KESKUSYKSIKÖN JA SESORIN KIINNITYS TARRALLA TAI RUUVEILLA. Sarjassa on mukana molemmat. Asennuksessa on helpointa käyttää pitävää kaksipuolista tarrateippiä.
Tuote-esittely-4
ASENNUS ON HELPPOA JA NOPEAA. LÄHES KUKA VAIN OSAA TEHDÄ SEN. Keskusyksikkö voidaan kiinnittää allaskaapin sisälle tai valvontakohteen läheisyyteen seinään.
Tuote-esittely-5
MYÖS SENSORI VOIDAAN KIINNITTÄÄ TARROILLA. Kestävässä, muovisessa sensorissa on valmiina 2 tai 3 kpl asennustarroja ja ruuvinreikiä (2 kpl 20cm ja 3 kpl 40cm sensorissa). Kun sensori asennetaan vaakatasoon, on se helpointa tehdä tarroilla. Voidaan käyttää myös ruuveja.
Tuote-esittely-6
MUKANA 2 METRIÄ PITKÄ SENSORIN ASENNUSJOHTO. Sensori voidaan piilottaa ja asentaa astianpesukoneen, allaskaapiston alle tai viemäri- ja vesiputkiston läheisyyteen sekä tekniseen tilaan lattialle. Jos sensori laitetaan ulos kokoomakaivoon, voidaan käyttää jopa 50 metrin pituista johtoa.
Tuote-esittely-7
JOHDON ASENNUS SENSORIIN ON TODELLA HELPPOA. Sensori asennetaan haluttuun paikkaan, jossa vesivuoto voi tapahtua. Johdon molemmissa päissä on valmiiksi holkeilla kiinnitetyt piikkiliittimet, jotka lukitaan ruuvin alle.
Tuote-esittely-8
KESKUSYKSIKÖSSÄ ON MERKITTYNÄ SENSORIN JOHDOILLE OMA KIINNITYSPAIKKA. Myös sensorin johto on helppo asentaa keskusyksikköön. Johtojen napaisuudella ei ole väliä. Suojakannessa on ulostuloaukko kaikille johdoille.
Tuote-esittely-9
ASENNUS PERUSKÄYTÖSSÄ ON TODELLA HELPPOA. VOIDAAN KÄYTTÄÄ MYÖS USEITA TUNNISTIMIA. Suurin osa asennuksista tehdään näin. Mikäli tahdotaan käyttää useita sensoreita, voidaan johdot yhdistää yhteen (max 3 kpl).
Tuote-esittely-10
PARISTON ASENNUS JA VAIHTO ON HELPPOA. Laitteen paristopaikka on merkattu BATTERY tekstillä. Kannen avaus ja uusi paristo tilalle. Pariston testaus ja vaihto on mahdollista suorittaa vaikka keskusyksikkö olisi asennettuna seinään.
Tuote-esittely-11
SELKEÄ JA YKSINKERTAINEN KÄYTTÄÄ, JOPA ILMAN KÄYTTÖOHJEISIIN TUTUSTUMISTA. Laitteen käytön suunnittelussa oli vaatimus, että kenen tahansa pitää pystyä käyttämään laitetta, käyttöohjetta lukematta. Testeissä kaikki henkilöt ymmärsivät kuinka laite toimii ja miten sitä käytetään.
Tuote-esittely-12
ON/OFF -KYTKIN. Keskusyksikön päälle- ja poiskyntentä on helppoa. Tärkeää, että tapahtuneen vuotohälytyksen tai heikon patterin ilmoituksen voi hiljentää tilapäisesti ja helposti, jottei laitetta tarvitse purkaa ja poistaa sen sisällä olevaa paristoa toisin, kuin kilpailevilla laitteilla.
 Tuote-esittely-13
TESTIPAINIKE TESTAA LAITTEEN JA PARISTON. Painamalla TEST -painiketta, laite testaa keskusyksikön, sireenin, pariston kunnon, releen toiminnon sekä hälytyksen siirron hälyttimelle tai GSM -laitteelle. Tee testaus aika-ajoin.
Tuote-esittely-14
TEHOKAS 90dB PIEZO -SIREENI. Laitteen etuosassa on tehokas Piezo -sireeni, joka hälyttää niin kauan kuin sensorissa on kosteutta tai vettä. Sireeni antaa aika-ajoin tapahtuvan “pip” merkkiäänen, 2-4 viikkoa ennen pariston tyhjenemistä.
Tuote-esittely-15
TODELLA HIENOT KYTKENTÄOMINAISUUDET. Laitteessa on sensorin liitännän lisäksi NO- ja NC-ulostulot hälyttimelle, talotekniikalle tai GSM -yksikölle, sekä lisäsireenille tai hälytys-/vilkkuvalolle. Laitteessa on 230V > 12V virransyöttö.
Tuote-esittely-16
LAITE VAROITTAA HYVISSÄ AJOIN JOS PARISTO ALKAA TYHJENTYÄ. Laite toimii kuin palohälytin. Kun paristonvaihtoaika lähestyy, alkaa laite antamaan PIP -äänimerkkejä silloin tällöin, hyvissä ajoin, muistuttaen pariston vaihdosta.
Tuote-esittely-17
NEROKAS SEKÄ TOIMINTAVARMA VUOTOSENSORI, SEKÄ KESKUSLAITE. Keskusyksikkö mittaa tunnistesensorin kahden metallipinnan piirin välissä tapahtuvaa matalajännitteistä sähköistä muutosta johon keskusyksikkö reagoi. Sensorin erikoismuovia oleva runko ja metallipinta eivät hapetu, eivätkä mene miksikään kosteissa tai likaisissa käyttökohteissa. Se ei tee virhehälytyksiä
 Tuote-esittely-18
HYVIN TOIMIVA JA TURVALLINEN, KOSKA SENSORI MITTAA KOKO AJAN LAAJALTA ALUEELTA. Laitteen mukana tulee 20cm pitkä sensori ja mikäli halutaan käyttää isompaa, lisävarusteena on saatavissa myös 40cm pitkä sensori. Mikäli halutaan, on mahdollista käyttää myös kuorittua sähköjohtoa joka voidaan laittaa kokoomakaivoon, säiliöön, lattialle tai eri tasoille jopa 50 metrin pituudelta.

YKSITYISKOHTAINEN JA OPASTAVA ASENNUSOHJE. Todella hyvin tehty sekä kuvin varustettu asennus- ja käyttöohje, jossa kerrotaan selkein piirroskuvin kuinka laite asennetaan eri käyttökohteisiin. Jos kuluttajalla on kysyttävää, voi hän soittaa maahantuojan ONE-PRO -yhtiön 24/7 Help Desk:iin.