Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Suomessa tapahtuu arviolta vuosittain 60.000 vesivahinkoa, joista vakuutusyhtiöt joutuvat korvaamaan noin 38.000 tapausta, joko osittain tai kokonaan. Noin 20.000 tapausta jää omistajien tai asukkaiden maksettavaksi. Korvattavien vaurioiden ja korjausten lisäksi vakuutusyhtiöt saavat merkittäviä organisaatio- ja työkuluja aiheutuneista vahingoista. Siksi vakuutusyhtiöt ovat valmiit antamaan huomattavia maksualennuksia taloyhtiön kiinteistö- ja asukkaan kotivakuutuksista, kun he käyttävät 1PRO vuoto- ja kosteushälytintä.

 

1PRO vuoto- ja kosteushälytin maksaa itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa

Suomalaiset turva-alan ammattilaiset ovat ideoineet, suunnitelleet ja kehittäneet markkinoiden laadukkaimman, monipuolisimman ja teknisesti kehittyneimmän ”asenna itse” vuoto- ja kosteushälyttimen yhteistyössä Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kanssa ja 1PRO vuoto- ja kosteushälytin onkin Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton testaama, hyväksymä ja suosittelema. Koska 1PRO vuoto- ja kosteushälytin sekä turva- ja riskikartoitus ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, valitsemia ja suosittelemia, antavat useat vakuutusyhtiöt -5 % tai jopa -10 % alennuksen koti- ja kiinteistövakuutuksesta, mikäli laite on asennettu kiinteistöön ammattilaisen toimesta ja huoneistoon tehty 1PRO vuoto- ja kosteustarkistus, sekä vakuutusyhtiölle lähetetty raportti.

Laite maksaa itse itsensä nopeasti takaisin, ja koko 1PRO vuotohälyttimen hankintakustannus on vakuutusyhtiön myöntämän alennuksen myötä maksanut itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Hankintakustannuksen takaisinmaksun aika riippuu tietysti vakuutuksen laajuudesta ja kokonaissummasta, mutta takaisinmaksuun menee kuitenkin arvioilta korkeitaan kaksi vuotta. Tämän jälkeen laite tuottaa vuosittain huomattavia säästöjä.

Huomioitavaa on myös 1PRO vuoto- ja kosteushälyttimen tuoma lisäarvo taloyhtiössä tai asunnossa asumisen turvallisuuteen ja ennaltaehkäisee monia terveysongelmia.